Zoek op term

Riverside

zo. 24 mrt. 2013 (afgelopen)

Riverside

Riverside is een progressieve rockband uit Warschau, Polen. De muziek van Riverside wordt wel omschreven als een mengeling van Anathema, Dream Theater, Marillion, Opeth, Pink Floyd, Pain of Salvation, A Perfect Circle en Porcupine Tree. Deze mix van metal, symfonische en psychedelische rock bevat langdurige, soms esotherische aandoende muziekstukken van keyboard en gitaar waarbij de bas altijd prominent aanwezig is, met daarnaast op zijn tijd heavy-metal riffs.

Op dit moment is de band bezig met een nieuw album. De titel van het album is al bekend: Shrine of New Generation Slaves. De plaat zal acht nieuwe stukken bevatten en zal naar alle verwachting eind januari uitkomen. Op hun website verklaart frontman Mariusz Duda dat de band een album wil maken waarmee ze ook zichzelf kunnen verrassen.
In november verschijnt alvast een nieuwe single voorafgaand aan het album.De voorverkoop van dit concert verloopt via deze website en een groot aantal Free Record Shops in Nederland.

15.00 deuren open
16.00 - 16.30 Dianoya
16.45 - 17.30 Jolly
18.00 - 19.30 Riverside
 

VerbergenInformatie
vanaf 15:00 uur
24,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242