Zoek op term

Roeiclinic Roeivereniging Weert

zo. 23 jun. 2013 (afgelopen)

Roeiclinic Roeivereniging Weert

Roei! Met ons. In Weert. Op 23 juni. Heb jij altijd al eens willen roeien in Weert op de Zuid-Willemsvaart? Lekker op zondagmiddag roeien op het water en intussen genieten van de natuur? Dat kan, want Roeivereniging Weert zal op zondag 23 juni een roeiclinic verzorgen voor iedereen die kennis wil maken met de roeisport. Kun je nog niet roeien? Dit is het moment om het te leren. Heb je al roei ervaring? Dan kun je in de skifjes van Volans ‘Het nieuwe roeien’ leren. Kledingadvies: Makkelijke (sportieve) kleding en sportschoenen. Deelname is vrijblijvend en gratis! Aanmelden hoeft niet, maar stellen we wel op prijs. Wil je vooraf meer informatie of je aanmelden, stuur dan een mail naar info@rv-weert.nl.

VerbergenInformatie
13.00 uur
gratis
VerbergenRoeivereniging Weert
Paul Voermans
Roeivereniging Weert
Industriekade 44
6006 SJ Weert
Nederland