Zoek op term

Salsa Open Air 2014

do. 7 aug. 2014 (afgelopen)

Salsa Open Air 2014

12e Jaarlijkse salsafeest in de open lucht georganiseerd door Salsa Club Weert.

  • Van 18:00-23:00 uur
  • Markt, Weert (centrum bij de Martinuskerk)
  • Dj.'s Meg-D & Marvick
  • Grote houten dansvloer
  • Demo's en gratis workshops voor jong en oud
  • Gratis toegang

Deze inmiddels tot in de vérre omtrek bekende jaarlijks terugkerende feestavond vindt plaats tijdens de zomerkoopavond op donderdag 7 augustus op de Oude markt in Weert, bij de st. Martinuskerk. Zeer dansbare salsa, bachata, kizomba, merengue en zouk muziek wordt verzorgd door bekende salsa DJ's Meg-D en Marvick.

Voorgaande jaren mocht Salsa Club Weert zich steeds verheugen op vele bezoekers. Niet alleen uit Weert maar ook uit verre omstreken zoals Dordrecht, Nijmegen, Maastricht, Venlo, Eindhoven en Belgisch Limburg gaven Salsaliefhebbers acte de présence en werd er doorgedanst tot middernacht. Zowel op de druk bezochte terrasjes aan de Oude Markt, als ook er om heen, bleven de bezoekers tot in de kleine uurtjes genieten. 

VerbergenInformatie
18.00-23.00 uur
gratis
VerbergenSalsa Open Air 2013
Salsa Open Air 2013
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland