Zoek op term

Senioren Wandeling

wo. 7 aug. 2013 (afgelopen)

Senioren Wandeling

Op woensdag 7 augustus 2013 organiseert het IVN Weert e.o. een seniorenwandeling in de IJzeren Man. Aanvang 14.00 uur, vertrekpunt het Natuur- en Milieucentrum “de IJzeren Man”. De deelname is gratis en staat open voor iedereen maar het is een senioren wandeling dus afstand, tempo en duur, maximaal 2 uur, zijn afgesteld op de wat oudere deelnemer.

Het is eindelijk zomer geworden en we gaan eens kijken of dat in de IJzeren Man ook te zien is. Planten moeten nu echt al lang in bloei staan, vogels hebben het ontzettend druk (de eersten zijn al weer op de terugweg naar zuidelijker streken)  en de insecten zijn nog volop bezig. Ook de tuin van het Natuur- en milieucentrum ligt er schitterend bij en ook de eerste paddenstoelen zijn daar al gesignaleerd. Het zijn nu in de natuur nog steeds hoogtijdagen, er is van alles te zien en daarvan hopen we woensdagmiddag in de IJzeren Man samen van te kunnen genieten.

Dit is de derde in een serie van vier seniorenwandelingen die het IVN dit jaar organiseert:in de winter, in de lente de zomer en de herfst.

Verdere informatie:

Herman Beuvens

beuvens@lijbrandt.nl

tel. 0495 53 59 83

 

VerbergenInformatie
14.00-16.00 uur
gratis
VerbergenNatuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert
Nederland