Zoek op term

Sonny & Friends

za. 15 jun. 2013 (afgelopen)

Sonny & Friends

Op zaterdag 15 Juni vindt de eerste editie van het muzikale evenement Sonny & Friends plaats in Happerij en Tapperij de Apostel te Weert. Tijdens deze avond nodigt zanger Sonny Sinay bevriende artiesten uit om een optreden in akoestische setting te verzorgen.

Na zijn deelname aan programma’s The Voice of Holland en Idols en een plek in de boyband IDSF - waar ook GTST-acteur Ferry Doedens en The Voice of Holland finalist Ivar Oosterloo deel van uitmaakten – besloot Sonny Sinay zich in 2012 te richten op zijn solo carrière. Een belangrijk element om zichzelf te laten zien aan het publiek werden zijn Youtube video’s. Wekelijks bracht Sonny Sinay een nieuwe video uit waarin hij samen met gitarist Maurice Timmerman bekende songs coverde. Met 70.000 views in een jaar bleken de Youtube video’s een hit, en besloot Sonny dat hij hier meer mee wilde doen.

Resultaat hiervan is Sonny & Friends, waarvan de eerste editie op 15 Juni plaatsvindt. Tijdens deze avond zullen The Voice of Holland deelneemster Annelie Reijnders, voormalig TV Limburg presentatrice Joes Boonen en Beat IT-frontvrouw Femke Bleeker hun opwachting maken. Zij zullen allen, onder begeleiding van een akoestische gitaar of piano, bekende songs ten gehore brengen.

Muziek in haar puurste vorm, dat is waar Sonny & Friends voor staat. Tevens is dit een mooie gelegenheid voor de Limburgers om kennis te maken met Sonny Sinay, welke sinds 2012 woonachtig is in Weert.

VerbergenInformatie
22.00 uur
gratis
VerbergenBullseye Management
Happerij en Tapperij De Apostel
Bullseye Management
Beekstraat 13
6001 GG Weert
Nederland