Zoek op term

Spectaculaire introductie nieuwe Opel Corsa!

di. 23 dec. 2014 (afgelopen)

Nieuwe Opel Corsa in Limburg!

Op 22 en 23 december gaat Hekkert met een enorme cadeaubox door Limburg touren. Aan deze tour is een winactie gekoppeld. Wie de cadeaubox ziet wordt gevraagd een foto te maken en deze te uploaden op de Facebookpagina van Hekkert Autogroep. De winnaar van deze actie mag een weekend rijden in de nieuwe Opel Corsa! De tour stopt in de zes steden waar Hekkert Autogroep een vestiging heeft en zal winkelend publiek op een leuke manier uitnodigen kennis te maken met de nieuwe Opel Corsa.Op dinsdag 23 december in de middaguren zijn wij in het centrum van Weert. Wie kennis wil maken met de nieuwe Corsa en kans wilt maken op een weekend rijden is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de binnenstad van Weert!