Zoek op term

Stahlzeit

za. 28 dec. 2013 (afgelopen)

Stahlzeit

Stahlzeit is niet zomaar een Rammstein cover band. Want om een eerbetoon aan de meest succesvolle band in Duitsland te geven, moet je veel meer doen. Het reportoire van Stahlzeit bevat alleen de hoogte punten van de vorige albums en het nieuwe album van Ramsmstein. "Liebe ist für alle da", waarmee ze grote podia in Europa in extase brengen.
 Afgelopen jaar waren ze ook al te gast in een uitverkochte Bosuil, nu komen ze terug!

Naast het typische geluid van Rammstein zal Stahlzeit ook de show evenaren én er natuurlijk een niet weg te denken vuur(werk)show zijn. Deze zal worden uitgevoerd door professionals en is zeer spectaculair en adembenemend. In combinatie met de verbluffende gelijkenis in uiterlijk, stem en optreden van frontman Heli Reißenweber samen met Till Lindemann, is in korte tijd, Stahlzeit de beste en meest succesvolle Rammstein tribute band geworden.

VerbergenInformatie
€ 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269