Zoek op term

Steady State

za. 2 nov. 2013 (afgelopen)

Steady State

Terug in de tijd met Steady State! De bandleden vertolken muziek uit de zestiger jaren en doen dit op authentieke wijze, dus echt zoals het in die tijd beluisterd werd. Ze zijn graag geziene gasten op dansavonden, feesten en festivals, waar terug wordt gegaan in de tijd en muziek uit de zestiger jaren op het programma staat.

Steady State werd geformeerd op 2 juli 1986 door 4 muzikanten, die elkaar al kenden uit begin jaren zestig en destijds zelf actief waren in verschillende bands. Het eerste optreden vond plaats in Roermond t.g.v. het 25 jarig bestaan van S’61( beruchte voorloper van het huidige poppodium De Azijnfabriek) en wel op 6 september 1986.

Het muzikale vuur in Steady State is zeker nog niet gedoofd! 
In 2011 vierde de band haar 25-jarige bestaan, en met de spirit van weleer gaat de band op naar de volgende 25!

VerbergenInformatie
€ 7,50
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269