Zoek op term

Stevie Ann

zo. 19 mei. 2013 (afgelopen)

Stevie Ann

De Nederlandse/Limburgse singer-songwriter Stevie Ann, met o.a. een Zilveren Harp, een Essent Award en verschillende Mega Top 50-noteringen op haar naam, brengt veel van haar tijd door in Los Angeles en heeft daar afgelopen twee jaar haar nieuwe album geschreven en opgenomen. 
Geïnspireerd door de California-sound die populair is gemaakt door Carole King, Neil Young en Fleetwood Mac, nam Stevie Ann haar nieuwe album op met diverse muzikanten uit Los Angeles. Dat heeft geresulteerd in een album dat aanvoelt als een hommage aan haar folkrockhelden uit de jaren zeventig, met meer soul dan op haar vorige werk.

VerbergenInformatie
vanaf 15:00
16,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242