Zoek op term

TekaTock & Komatsu

zo. 18 jan. 2015 (afgelopen)

TekaTock & Komatsu

TekaTock 

TekaTock bestaat in de huidige samenstelling sinds 2012. Werd er voorheen uitsluitend instrumentale muziek gemaakt, met de komst van Nina is de muziek richting de stevige alternatieve rock gegaan. De nummers kenmerken zich door veel dynamiek en energie. Pakkende gitaarlijnen, een superstrakke ritmesectie en melodieuze zanglijnen. Denk aan bands als Tool en Faith No More, maar dan met een vleugje metal.

 

Komatsu

KOMATSU is een überlompe sludgeformatie uit Eindhoven en speelt een mis van sludge, stoner en metal. 'Manu Armata', het debuutalbum van de band, verscheen in februari 2013 en ontving louter lovende recensies van de (inter)nationale pers. De stijl van KOMATSU wordt vergeleken met bands als Queens of the Stone Age, Torche, Mastodon, Monster Magnet en Karma to Burn.

VerbergenInformatie
zaal open 15.00 uur
Gratis
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269