Zoek op term

Thieu Renette Memorial Game

za. 11 jan. 2014 (afgelopen)

Nieuwjaarswedstrijd

Rond iedere jaarwisseling houdt de Reddings- Brigade Weert volgens traditie zijn Oud- en Nieuwjaarswedstrijden. De Oudjaarswedstrijd zijn reeds gehouden op 14 december 2013. De nieuwjaarswedstrijd zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 11 januari, aanvang 17.30uur, einde ca. 21.00 uur. Deze wedstrijd zal worden gehouden in het wedstrijdbad van Subtropisch Zwembad ‘’De IJzeren man’’ te Weert. De komende Nieuwjaarswedstrijd krijgt voor ons een bijzonder tintje! Het zal de eerste keer zijn dat we deze wedstrijd organiseren zonder onze eigen voorzitter kamprechter Thieu Renette. Thieu overleed 27 juni jongstleden op 79-jarige leeftijd. Om hem te herinneren, maar vooral te eren, noemen wij onze Nieuwjaarswedstrijd deze keer de “Thieu Renette Memorial Game”. De wedstrijd heeft een internationaal karakter door de aanwezigheid van diverse Duitse en Belgische ploegen en is gericht op de senioren. Een groot deel van de Nederlandse top zwemmend redden zal aanwezig zijn. Er worden diverse prijzen uitgereikt over de verschillende categorieën, maar ook totaalprijzen over deze wedstrijd in combinatie met de Oudejaarswedstrijd van 2013. Deze wedstrijden worden allemaal in ploegverband van 4 personen gezwommen, waarin het zwemmend redden natuurlijk centraal staat. Op 5 en 6 april 2014, het jaar van Weert 600 jaar stad, zal tevens het NK Zwemmend Redden in Weert plaatsvinden. Hier zullen diverse Nederlandse ploegen strijden om de 1e plaats.

VerbergenInformatie
17.30-21.00 uur
gratis
VerbergenReddingsbrigade Weert
Zwembad ''De IJzeren Man''
Reddingsbrigade Weert
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Nederland