Zoek op term

Thorbjørn Risager

vr. 18 okt. 2013 (afgelopen)

Thorbjørn Risager

Gitarist/zanger Thorbjorn Risager, is de leider van een zevenkoppige band die hard op weg is om één van de toonaangevende bands van Europa te worden. Ze hebben een eigen sound en spelen een mix van Rhythm & Blues, Chicago blues en Soul met een snuifje New Orleans.
De voorbije jaren resulteerden de grote zomerfestivals (ondermeer Bluespassion in Cognac, (Ge)varenwinkel, Moulin Blues, BRBF Peer en Spring Blues  in Ecaussinnes) steeds in erg lovende reviews van de gehele bluespers.  
Met zijn vijfde en verrassend sterke laatste CD “Track Records” bevestigt Risager dat hij een zanger, gitarist en songwriter van internationale klasse is. Hij heeft een dijk van een stem en met zijn band zorgt hij voor een onweerstaanbaar Rhythm & Blues vol originaliteit, power en feeling.
 

Met hun mix van retro/swing en jump laten de heren van The Electrophonicsde wilde gloriejaren van de fifties herleven; onder meer Moulin Blues, BRBF en North Sea Jazz ging al voor de bijl!
In het najaar van 2012 bracht de band haar derde album "Talkin' About!" op de markt: Swing, swing en nog eens swing, als een rollende swingtrain dendert een optreden van The Electrophonics voort.

De voorverkoop van dit concert start spoedig!

VerbergenInformatie
€ 14,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269