Zoek op term

Truckrun

zo. 7 sep. 2014 (afgelopen)

Truckrun

Op zondag 7 september organiseert Stichting Truckrun Weert de vierde Weerter Truckrun. Op deze dag rijden ongeveer 225 trucks een toertocht van ca. 59 km door Weert en omstreken. Een feest voor alle bijrijders met een beperking.

De Truckrun start om 12.30 uur vanaf onze horecapaviljoen aan de Edisonlaan 16, 6003 DB in Weert (bedrijventerrein Kampershoek). In en rondom het horecapaviljoen zijn er de hele dag doorlopende activiteiten voor jong en oud. Er zijn live optredens van Edje en Frenske, Dennis Hendrikx, Aldje Hendrikx (Look a like Beppie Kraft) en DJ Marcel Vossen. Voor de kinderen staat er een springkussen. Deze feestlocatie is gratis toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers. De organisatie van deze bijzondere dag is in handen van Stichting Truckrun Weert. Het belooft weer een fantastische dag te worden. Niet alleen voor de 225 gasten men een beperking, maar ook voor alle vrijwilligers, chauffeurs en voor het  publiek langs de route. 

Vanaf  9.00 uur begint het opstellen van de trucks op Kampershoek. Ook dit is het bekijken waard. Het horecapaviljoen is dan al geopend voor een hapje en een drankje. U komt toch ook kijken?! Voor, tijdens en na de rit. Voor meer informatie over het programma en de route zie www.truckrunweert.nl ………een spannende rit voor bijzondere mensen met pit!

 

VerbergenInformatie
start 09.00 uur
Truckrun start ca. 12.30 uur
gratis
VerbergenTruckrun
Truckrun
Edisonlaan 16
6003 DB Weert
Nederland