Zoek op term

Tyler Bryant & The Shakedown

zo. 21 apr. 2013 (afgelopen)

Tyler Bryant & The Shakedown

Bijna zijn hele leven is Tyler Bryant al bezig met muziek. Zo groeide hij op met de blues muziek van onder andere Muddy Waters en Stevie Ray Vaughan. Later kwam daar een interesse voor rock´n roll bij en op zijn zestiende mocht Bryant de ‘Robert Johnson Foundation’s New Generation Award’ in ontvangst nemen, waarbij hij werd uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende nieuwe gitaristen in de scene. En dat is pas het begin van hét nieuwe gitaartalent uit Texas. Bryant mocht meewerken aan de filmsoundtrack van de film ‘Abraham Licoln: Vampire Hunter’ (2012) en hij werd door Jeff Beck zelf gevraagd om opener te zijn voor zijn tour in 2011. 

Sinds 2009 deelt Bryant het podium met The Shakedown, die ook bestaat uit meerdere talenten waaronder de zoon van Aerosmith’s Brad Whitford. In deze combinatie waren ze openingsact voor de stadionconcerten van onder andere Aerosmith, Eric Clapton en B.B. King. In 2011 brachten ze de eerste EP uit ‘My Radio’ en het album ‘From The Sandcastle’. Met dit laatste album staan ze nog altijd in de schijnwerpers omdat de singel ‘Say a Prayer’ gebruikt is in de promo video van de CBS serie ‘Vegas’. 


Op 22 januari brengt de band een nieuw album uit genaamd ‘Wild Child’ en dit belooft wederom een knaller van een plaat te worden. 


The Blues Hunters
The Blues Hunters bestaat uit een jonge groep gemotiveerde blues artiesten, die hun talenten en ervaringen hebben gebundeld. Tijdens optredens spelen ze zowel power blues als de wat langzamere blues. De band benaderd de blues op een nieuwe, eigenzinnige manier en verliezen hierbij niet de roots van de blues muziek uit het oog.


 

VerbergenInformatie
vanaf 15:00 uur
10,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242