Zoek op term

Uitnodiging Skate Avond

vr. 2 okt. 2015 (afgelopen)

Uitnodiging Skate Avond

ROOD Weert heeft met een aantal skaters gesproken over het skatepark hier in Weert. De skaters klagen over hoe de skatebaan in elkaar zit. Het parcours is niet fijn om te skaten. Het staat namelijk te ver uit elkaar en in een onlogische volgorde. Verder moet de halfpipe worden onderhouden. De jongens zijn door achterstallig onderhoud meerdere keren gevallen. Daarom organiseert ROOD Weert een skate avond! Wanneer? De skate-avond zal plaatsvinden op 2 oktober bij de skatebaan, Vrouwenhof op Leuken. Zodat we ons dan op de plek bevinden waar het probleem zich voordoet. De skate avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00. Wij hopen u te mogen begroeten op 2 oktober! 

VerbergenInformatie
19.00-21.00uur
gratis
VerbergenContact: Silvano Former, ROOD Weert
Skatebaan
Contact: Silvano Former, ROOD Weert
Vrouwenhof
6004 SP Weert
Nederland
06 25375755