Zoek op term

Ultimate Eagles

zo. 10 mrt. 2013 (afgelopen)

Ultimate Eagles

De zes heren van The Ultimate Eagles zijn muzikanten die hun instrument als geen ander weten te beheersen. Het geluid van de Ultimate Eagles komt zo ongelooflijk dicht in de buurt van de originele Eagles, dat je jezelf soms zal afvragen of het echt wel een tribute band is. 

Op Bospop vorig jaar bewees de groep dat een optreden één groot hoogtepunt is.
En in het voorjaar van 2012 stond een stijf uitverkocht Bosuil op z'n kop, met als klap op de vuurpijl de hit 'Hotel California'!


De band bestaat niet uit de minste artiesten: Danny Vaughn (Waysted, Tyketto), Chris Childs (Thunder, The Union, Paul Young), Chris Wright, Christian Philips (Duffy, Sonic Executives), Ryan Aston (Abbamania) and Michael Lawrence (The Commitments).   

 

VerbergenInformatie
vanaf 15:00 uur
21,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242