Zoek op term

Unieke mountainbike tourtocht Stramproy-Weert

zo. 2 dec. 2012 (afgelopen)

Unieke mountainbike tourtocht Stramproy-Weert

Op zondag 2 december organiseert A.T.B. Club De Berg een recreatieve toertocht voor mountainbikes, met drie verschillende afstanden 27-37-52 km door een bosrijke omgeving van Stramproy en Weert. Uniek aan deze tocht is dat er wordt gereden over de oude stortplaats van Weert met een hoogte verschil van 30 meter en een lengte van maar liefst 3,5 km.

Ook aan het inwendige van de mens wordt gedacht op de rust- en verzorgingsplaats ontvangt elke deelnemer een sportieve lunch.

Elke deelnemer kans op een mooie prijs in de gratis loterij, met als hoofdprijs een mountainbike. De inschrijf- en startlocatie is bij de café De Kantien, bij sporthal de Grenslibel, Burgemeester Smetserweg 6 - Stramproy

Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 10.30 uur de kosten zijn € 4.00 p.p.

Bij de finishplaats bestaat de mogelijkheid om uw mountainbike te reinigen.

VerbergenInformatie
Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 10.30 uur
4,- p.p.
Verbergen
Burgemeester Smetserweg 6
Stramproy
Nederland