Zoek op term

Ut daâk d'r aâf

zo. 19 jan. 2014 (afgelopen)

Ut daâk d'r aâf

Gootgemootj presenteert  Ut daâk d’r aâf: Op zondag 19 januari organiseert kepel Gootgemootj in samen werking met Kefee de Hermeni-j het muzikale spektakelstuk Ut daâk d’r aâf, natuurlijk in Kefee de Hermeni-j, Muntpromenade 6 te Weert. Van 16.00 – 20.00 uur staat een prachtige line up garant voor een geweldige muzikale middag.

Tijdens Ut daâk d’r Aaf zullen er optredens zijn van de kepellen Gootgemootj, de Herrieschöppers en Hermeni-j Vannix, de populaire groep de Saunaboys en helemaal uit Maastricht ERWIN.  De presentatie is in handen van de Kaakmeister.

Voldoende perspectief voor een super gezellige middag.

Iedereen is van harte uitgenodigd te komen luisteren, kijken, mee te zingen en te feesten om zo alvast warm te lopen voor de Vastelaovundj. De toegang is gratis. De zojuist uitgeroepen Rogstaekerspreens, die net zijn eigen Nacht van de Nôwwe Preens heeft gevierd is ook uitgenodigd en schiet misschien wel even vanaf het Munttheater bij de Hermeni-j binnen. U bent er toch zeker ook bij.

Het tijdschema voor deze middag kunt u vinden op www.gootgemootj.nl waar natuurlijk ook het tourschema van Gootgemootj voor 2014 te vinden is.

VerbergenInformatie
16.00-20.00 uur
gratis
VerbergenCafé de Harmonie
Café de Harmonie
Muntpromenade 6
6001 EH Weert
Nederland