Zoek op term

Vlooienmarkt

zo. 31 mrt. 2013 (afgelopen)

Vlooienmarkt

Op ZONDAG 31 Maart (1e Paasdag) houdt voetbalvereniging MMC Weert haar jaarlijkse VLOOIENMARKT. Deze vlooienmarkt vindt plaats op het sportcomplex van MMC aan de Fuutstraat 4 in Weert (in de wijk De Graswinkel) en start om 13:00 uur. Ook dit jaar zijn er weer vele schitterende spulletjes verzameld die zullen worden uitgestald in diverse kraampjes. Men kan er allerlei leuke zaken aantreffen zoals o.a. porselein en glasserviesgoed, kinderspeelgoed, hobby materialen, tweedehands kleren, boeken, spelletjes, CD’s, elektronica, audio en video apparatuur, en nog veel meer. In de loop van de middag worden de mooiste spullen per opbod door een veilingmeester op ludieke wijze verkocht. Teven is er een loterij georganiseerd waaraan iedere bezoeker van de vlooienmarkt op basis van zijn entreekaartje kan deelnemen; er zijn verschillende mooie prijzen te winnen. Uiteraard is er aan de inwendige mens ook gedacht en kan men iets eten en drinken. Wij rekenen op schitterend weer en nodigen iedereen uit om naar de gezellige vlooienmarkt van MMC Weert te komen.

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
€1,50
VerbergenMMC
MMC
Fuutstraat 4
6005 JZ Weert
Nederland