Zoek op term

Volbeat Tribute

zo. 29 mrt. 2015 (afgelopen)

Volbeat Tribute

Are you ready to rumble?! Hier is Volbeat Tribute, de zaal gaat al op zijn kop bij het horen van de eerste gitaarrif. Volbeat ontwikkelt een nieuwe stijl met invloeden van Iron Maiden, Metallica en Johnny Cash en spreekt daarmee een groot publiek aan, doordat ze verschillende stromingen met elkaar verbinden. Zo ook bij Volbeat Tribute, die net als hun voorbeeld geniet van het enthousiasme van het publiek. Ze hebben al een aantal leuke optredens op hun naam staan en daar worden er steeds meer aan toegevoegd!

Bandleden: 

Vocals: Michael Haack
Lead Guitar: Mickey Giesbers
Rhythm Guitar: Robin Schalken
Bass: Gijs Bax
Drums: Mike Verhof
Vocals: Lynn de Munnik

VerbergenInformatie
zaal open 18.00 uur, aanvang 19.00 uur
gratis
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269