Zoek op term

Voodoo Circle

ma. 1 dec. 2014 (afgelopen)

Voodoo Circle

Alex Beyrodt's VOODOO CIRCLE had maar 2 studio albums nodig om hun kwaliteit in het klassieke hard rock genre samen te vatten. Deze groep van uitzonderlijke muzikanten heeft het allemaal; veel ervaring, goede schrijvers, talent, passie en een goed gevoel voor pakkende nummers. Nu met het album ‘’More Than One Way Home’’ zet gitaar virtuoos Beyrodt zichzelf en zijn mannen wederom een etage hoger. Het is logisch dat VOODOO CIRCLE zich in het klassieke rock genre weet te handhaven, want daar liggen tenslotte hun roots. Een Duitse band heeft nog nooit zo internationaal geklonken, met zoveel Engelse hardrock in hun bloed.

Een echte band die jammend hun inspiratie volgt, dat was het doel van Alex Beyrodt (Silent Force & Sinner & Primal Fear) toen hij VOODOO CIRCLE oprichtte in 2009. Deze achterliggende gedachte herrinnerde meteen aan de gouden jaren toen bands als Rainbow, Deep Purple of Whitesnake hun klassiekers uitbrachten.

VOODOO CIRCLE's muziek is klaar om op het podium gespeeld te worden en om de geest van de rock uit de jaren 70&80 weer te laten herleven.

VerbergenInformatie
zaal open 19.30, aanvang 20.00
vvk € 15,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269