Zoek op term

Weert in Dialoog

vr. 1 nov. 2013 (afgelopen)

Weert in Dialoog

Elkaar ontdekken; Een goed gesprek doet wonderen! Weten wat er speelt. In de wereld om ons heen, in de koppies van onze familie, vrienden, buren, collega's, in onze eigen stad. Dialoog als middel om elkaar te (her)ontdekken. Het maakt samenleven een stuk makkelijker, rijker en ook leuker! Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2013 gaat Weert voor de tweede maal in Dialoog! Dit jaar is het thema Erbij horen...! We hebben er zin in! In 2012 hebben we met zijn allen al ontdekt dat deze gespreksvorm bijzondere momenten oplevert. Ook dit jaar staat een fris team van enthousiastelingen klaar om het initiatief weer leven in te blazen. Wat ons betreft staat Weert ook dit jaar volop in het teken van ontmoeten, ontdekken en goede gesprekken. Niet alleen Weert, maar meer dan 80 steden in Nederland staan in de eerste week van november in het teken van dialoog. Hierover kun je meer lezen op www.nederlandindialoog.nl Met zijn allen in gesprek gaan doe je niet alleen.Wij staan dan ook te springen om mensen die willen aanhaken (als individu en/of als bedrijf of instelling) bij dit feest van verbinding. Wil jij ook “iets” doen? Keus genoeg: A. Je kunt aan 1 van de dialooggesprekken meedoen. B. Je kunt je door ons laten trainen als gespreksleider en een of meer van de Weerter dialooggesprekken begeleiden. C. Je kunt de handen uit de mouwen steken en alleen of met anderen zelf dialooggesprekken organiseren. D. Je kunt ons team versterken, door aan the bigger picture; de organisatie van de dag zelf, te werken. Lees meer op: www.weertindialoog.nl

VerbergenInformatie
VerbergenWeert in Dialoog
Astrid Jacobs / Jacqueline Slenders
Weert in Dialoog
Maaseikerweg 312
6006 SH Weert
Nederland
06-123 139 67