Zoek op term

Weert hard!

vr. 17 okt. 2014 (afgelopen)

Weert hard!

 Villainy

Villiany is een orthodoxe metalband uit Nederweert die de afgelopen drie jaar met hun energie en rauwe live optredens de Europese podia in duisternis hebben gehuld. Begin 2014 kwam hun debuutalbum ‘Villainy I’ uit en binnenkort zal deze gevolgd worden met hun nieuwe EP ‘The View From My Ivory Tower’.

Ripsaw

RIPSAW staat voor hard werken, toewijding, kracht, energie, onvernietigbare metal, een paar shotjes Whiskey en wat biertjes. De band is sterk geïnspireerd door bands als Sacred Reich, Slayer en het legendarische Pantera. RIPSAW schrijft nummers die de klassieke energie uitstralen waar menig metalhead van doofgelopen decennia op zou headbangen. De muziek is catchy en heeft een groove die mensen in de pit van hun sokken zal blazen.

Offerblok

Deze uit de as van ‘Spark to Fire’ ontstane band heeft een basis in de metal maar beperkt zich zeker niet tot één stijl.  Met hun kersverse EP ‘Delicious! Apocalyptic lamb chops’ halen de mannen je even uit je dagelijks sleur en nemen ze je mee in hun wereld. De invloeden van bands als Neurosis, Queens of the Stone age en Joy Division en de opvallend energieke zanger maken Offerblok een band die je zeker ooit gezien moet hebben. 

Defeated Decade

Helemaal klaar waren ze met het spelen in coverbandjes deze 4 jongens en 1 vrouw, daarom bundelde ze hun muzikale krachten en zie hier; Defeated Decade. Met een mix van punk, hardcore en metalcore laten ze het publiek zweten en het podium trillen. 

Blood of Kings

Blood of Kings is zonder twijfel het best bewaarde hardcore geheim uit Weert. Ze spelen onvervalste Oldschool-Hardcore zoals het bedoeld is; hard, snel en smerig! De combinatie van Eurocore, Beatdown en 80’s Crossover zorgt gegarandeerd voor een feestje in de pit. Dus trek je dansschoenen aan, check je tandartsverzekering en zorg dat je er bij bent.

VerbergenInformatie
zaal open 19.00, aanvang 19.30
deur € 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269