Zoek op term

Weerter Wijnbeurs 2013

zo. 6 okt. 2013 (afgelopen)

Weerter Wijnbeurs 2013

Zin in een heerlijk middagje wijnproeven in een gezellige ambiance en direct ook het goede doel steunen! Tijdens de Weerter Wijnbeurs presenteren 6 wijnhuizen ieder +/- 6 verschillende wijnen in de gezellige ambiance van de monumentale Paterskerk aan de Biest in Weert. U kunt deze wijnen vrij proeven, beoordelen en na afloop indien gewenst bestellen. Kaas & Ko en Jos Poell verzorgen de heerlijke versnaperingen voor bij de wijn. De Juniorkamer verzorgt uiteraard weer voor de organisatie en aankleding. Entreekaarten zijn te koop bij de volgende verkooppunten voor 15 euro per stuk: Tabakaktief Van Bun (Muntpassage 7 te Weert) Alex Storms (Kerkstraat 24 te Nederweert) Kaas en Ko (Muntpassage 79 te Weert) De opbrengst van de Weerter Wijnbeurs gaat dit keer naar Stichting Energy4All.