Zoek op term

Wielerronde van Stramproy

za. 3 aug. 2013 (afgelopen)

Wielerronde van Stramproy

De Toer- en Wielerclub Stramproy (TWC) organiseert, door het centrum van Stramproy de jaarlijkse “Ronde van Stramproy”. Het programma is gevarieerd en bestaat uit enkele wieler-wedstrijden onder auspiciën van de Nederlandse Wielersport Bond, het Open Kampioenschap van Stramproy en het Clubkampioenschap van TWC Stramproy. Wegens het succes van vorig jaar is er opnieuw een Juniorenwedstrijd. Nieuw is een ploegentijdrit waarbij collega wieler-verenigingen zich onderling meten.
 

Nederlandse Wielersport Bond:Onder auspiciën van de Nederlandse Wielren Bond (NWB) vindt er een officiële wielerwedstrijd plaats, waarbij de Amateurs en de Masters (veteranen) samen gedurende een rit van circa 75 km. tegen elkaar strijden. De lengte van hun parcours is circa 2.300 mtr. Wil jij je inschrijven, ga dan met de volgende link:  http://wielrenbond.nl/inschrijving/individu.php
 

Open kampioenschap van Stramproy: Aangezien TWC Stramproy iedereen de kans willen bieden om aan deze Ronde deel te nemen, kan er ook dit jaar weer gestreden worden voor het Open Kampioenschap van Stramproy. Leden van Toer- en Wielerclub Stramproy alsmede licentiehouders zijn van deelname uitgesloten. De inschrijfkosten incl dagverzekering bedragen € 7,50.

Clubkampioenschap TWC Stramproy: De inschrijfkosten incl. dagverzekering bedragen € 7,50.
Juniorenwedstrijd van Stramproy: Na de geslaagde proef van vorig jaar gaan we onder auspiciën van de NWB een heuse Junioren-wedstrijd houden. Deelname is gratis. Je bent tijdens de wedstrijd automatisch verzekerd.
Ploegentijdrit: Nieuw onderdeel in het programma is een spectaculaire ploegentijdrit, waarbij ploegen van elk 5 renners van wielerverenigingen uit de regio in een hoog tempo de strijd met elkaar aanbinden. Deze wedstrijd is over circa 11,5 km. Alle ploegen die deel nemen zijn speciaal hiervoor uitgenodigd. Er is dus geen sprake van vrije inschrijving. 

Programma

15.45     Masters en Amateurs

17.45     Ploegentijdrit

18.15     Open Kampioenschap

19.15     Juniorenwedstrijd

19.45     Clubkampioenschap

20.45     Einde wedstrijden

21.30     Prijsuitreiking

Omlijstende activiteiten: Het geheel wordt muzikaal omlijst. Tussendoor is er intermezzo. Na afloop van de wedstrijden is er gezellige muziek op het Kerkplein. Voor de kleintjes is er op het Kerkplein een groot springkussen opgesteld. Na afloop van de prijsuitreiking is er in en rondom het Opsjupperke een gezellig samenzijn met begeleiding van DeeJee Roger de kapper.

Inschrijfbureau: Tot een halfuur voor elke wedstrijd kunnen renners zich nog inschrijven om deel te nemen. 
Het inschrijfbureau is bij café-grillroom-ijssalon Ut Opsjupperke, Kerkplein 8 Stramproy.

Inlichtingen: Voor vragen bel met secretaris Ton Lemmen: 0495-562277 of stuur een e-mail naar  secretariaat@twcstramproy.nl
 

VerbergenInformatie
vanaf 15.45 uur
deelname €7,50, toeschouwers gratis
VerbergenToer- en Wielerclub Stramproy
Centrum Stramproy
Toer- en Wielerclub Stramproy
Julianastraat 2
6039 AJ Stramproy
Nederland
0495-563227