Zoek op term

WIGG (albumpresentatie)

vr. 20 nov. 2015 (afgelopen)

WIGG (albumpresentatie)

Op 20 november lanceert Wigg haar debuutalbum “Sally”. Tijdens deze avond nemen de heren je mee door het volledige album en worden tevens een reeks good ol’ rock classics voorgeschoteld. Rhei en The Western Fruit Wood & Hooker Company supporten Wigg tijdens deze avond.

Wigg is een Nederweerter powertrio met een sound die schommelt tussen blues- en hardrock. Sinds 2009 timmeren de heren hard aan de weg, met een mix van covers (van o.a. Gary Moore, Van Halen en Weezer) en een eigen repertoire. In 2014 besluit het drietal om de studio in te duiken. Het resultaat is “Sally”, een schijf met melodieuze nummers die menig rock-, hardrock- en bluesrockhart zal stelen. Op 20 november wordt het album uitgebracht via het platenlabel RVPrecords.

The Western Fruit Wood & Hooker Company 
De WFWHC, een fenomeen in Nederweert en omstreken in de jaren 90. Bekend van hun hit ‘De Santa’ en breed scala aan imponerende covers weten deze mannen menig podium te beklimmen. Daarbij stonden zij ook aan de wieg van de Iron Maiden tributeband Powerslave. Na een aantal jaren van rust zijn ze nu weer terug, beter than ever!

Rhei is de tweede en laatste toevoeging aan het programma. Dit Weerter kwintet is een band van “extremen, wars van heersende trends, eigenzinnig en compromisloos”. Een uitnodigend statement, zo kunnen we wel stellen. Maar wie Rhei ooit live heeft gezien kan beamen dat deze heren van wanten weten; een liveband pur sang, waarbij dikke rocktracks worden afgewisseld met breekbare liedjes.

VerbergenInformatie
zaal open 20:00 uur, aanvang 20:30 uur
gratis
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269