Zoek op term

Winkelzondag

zo. 24 mrt. 2013 (afgelopen)

Winkelzondag

Winkelzondag, alle winkels geopend van 13.00-17.00 uur

Modeshow tijdens koopzondag Weert

Op winkelzondag 24 maart vinden weer leuke activiteiten plaats in het centrum van Weert. Tijdens deze zondag genieten bezoekers van een heuse invasie aan paashazen en presenteren verschillende ondernemers een Modeshow op de Nieuwe Markt.

Net als voorgaande jaren organiseert winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion de Paashazeninvasie. Eenieder die op deze zondag het centrum bezoekt maakt grote kans een paashaas tegen te komen. Zij delen aan het winkelende publiek chocolade paaseitjes uit om alvast extra in de paasstemming te komen.

Op de Nieuwe Markt presenteren de gezamenlijke ondernemers van het plein een modeshow met de eigen lentecollectie. De modeshow, met een spetterende groep dansers en danseressen, is een initiatief van de horecagelegenheden aan het plein. Na het Kinderplein in de zomer van 2012 presenteren zij nu deze Modeshow. Diverse aan het plein gelegen modezaken tonen van 13:00 tot 17:00 uur de nieuwste collectie aan kleding, brillen en accessoires.

In verband met Pasen is de gebruikelijke opening van winkels op de laatste zondag van de maand verplaatst naar 24 maart. De volgende winkelzondag is op zondag 28 april, tijdens de Oranjeweek Weert.

 

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
0495-586961