Zoek op term

Winkelzondag Gastvrij in Weert

zo. 27 okt. 2013 (afgelopen)

Winkelzondag Gastvrij in Weert

Centrummanagement Weert presenteert in samenwerking met VVV Backoffice Weert een evenement dat laat zien waar we trots op zijn: Gastvrij in Weert! Op winkelzondag 27 oktober 2013 beleeft  de bezoeker een attractief en bedrijvig Weerter centrum vol sfeervolle activiteiten.

Gastvrij in Weert vormt de samenvoeging van vele gastvrije gezichten van Weert. Zo klinkt op tal van plaatsen live muziek en worden er diverse demonstraties gehouden. Bezoekers worden op een zo interactief mogelijke manier betrokken bij de presentaties.

Diverse optredens: Op de Markt en Nieuwe Markt en in de Maasstraat, Beekstraat, Langstraat en Muntpromenade staan verschillende optredens gepland. Bezoek de locaties voor optredens van dans-, sport- en muziekgroepen. Kijk voor een overzicht op www.gastvrijinweert.nl of op de schema’s bij de locaties.

Verspreid over het centrum staan er springkussens, worden er ballonnen uitgedeeld en beleven bezoekers verschillende demonstraties.

Grootste Mosselpan: In de Beekstraat presenteren samenwerkende ondernemers de Grootste Mosselpan ter Wereld. Proef een portie heerlijke mosselen met een lekker sausje! Met een gezellig muziekje is het daarmee heerlijk genieten.

Daarnaast kunt u over het hele centrum verspreid genieten van proeverijen, gepresenteerd door de lokale horeca. Laat u verrassen door smaakvolle lekkernijen.

Verkiezing: Centraal tijdens Gastvrij in Weert staat de uitroeping van Meest Gastvrije Winkel en Meest Gastvrije Horecagelegenheid van Weert 2013. Bezoekers van het Weerter centrum konden t/m 20 oktober via stemvouchers hun favoriete zaak nomineren. Via de website kon ook gestemd worden.

Op de winkelzondag start om 15:00 uur een delegatie van Centrummanagement, VVV Weert en de lokale pers met een ronde langs de genomineerden om hen te verrassen met een speciaal certificaat. De winnaars van de twee categorieën ontvangen daarbij de felbegeerde wisselbokaal.

Dit evenement is gratis te bezoeken

 

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
0495-586961