Zoek op term

WOKMUZIEKTHEATER op zoek naar nieuw zangtalent voor nieuwe opera Die verkaufte Braut

za. 1 jun. 2013 (afgelopen)

Die verkaufte Braut

Na het grote succes met de uitvoeringen van de opera Carmen in het Weerter Munttheater in november 2012, gaat WOKMUZIEKTHEATER zich nu voorbereiden op een nieuwe uitdaging: de opera Die verkaufte Braut van de Tsjechische componist Bedřich Smetana. De 3 geplande uitvoeringen zullen eind november 2014 te zien zijn. Deze luchtige en komische opera vertelt over de wederwaardigheden van het liefdeskoppel Marie en Hans en de pogingen van huwelijksmakelaar Kezal om Marie te koppelen aan de slome Wenzel. De opera, die zich afspeelt in een boerendorp, zit boordevol vrolijke en aanstekelijke muziek, dansen en een spectaculaire circusact. Volop gelegenheid dus voor WOKMUZIEKTHEATER om uit te pakken. Om dat te kunnen doen is de vereniging op zoek naar acterende zangers m/v in alle stemgroepen.

VerbergenInformatie
14.00 uur
gratis
VerbergenWOKMUZIEKTHEATER
Peter Niessen
WOKMUZIEKTHEATER
Molenakkerplein 115
6001 EJ Weert
Nederland
0683573052