Zoek op term

Workshop Leren Luisteren

wo. 23 okt. 2013 (afgelopen)

Workshop Leren Luisteren

Iedere ouder kent momenten dat je kind niet luistert. Leren gehoorzamen is een vaardigheid die kinderen helpt om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Maar hoe doe je dat nou, op een positieve manier? Zodat het geen straf is, maar jij als ouder en je kind het beiden prettig vinden? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Deze workshop wordt regelmatig gegeven: • woensdag 23 oktober, 19.30-21.30 uur, kdv 't Debberke, Parklaan 24 in Stramproy • dinsdag 19 november, 19.30-21.30 uur, psz Olleke Bolleke, Herenvennenweg 2 in Altweerterheide • vrijdag 29 november, 9.00-11.00 uur, Brede school Aan de Bron, Maaslandlaan1 in Weert Voor alle workhops geldt: Aantal deelnemer: maximaal 12 (deelname op volgorde aanmelding) Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen tot 12 jaar kosten: gratis Aanmelden verplicht: www.hetcjg.nl De workshop wordt begeleid door een consulent van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). De workshop is een onderdeel van de Triple P-methode die staat voor Positief Pedagogisch Programma. Alle medewerkers van het CJG zijn op diverse niveaus getraind in deze methodiek.

VerbergenInformatie
19.30-21.30 uur
Gratis na aanmelding via website www.hetCJG.nl
VerbergenHet Centrum voor Jeugd en Gezin
kdv 't Debberke
Het Centrum voor Jeugd en Gezin
Parklaan 24
6039 BE Stramproy
Nederland
088 - 0105900