Zoek op term

Workshop Leren Luisteren

di. 15 apr. 2014 (afgelopen)

opvoeden triple p ouders kinderen luisteren workshop

Iedere ouder kent momenten dat je kind niet luistert. Leren gehoorzamen is een vaardigheid die kinderen helpt om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Maar hoe doe je dat nou, op een positieve manier? Zodat het geen straf is, maar jij als ouder en je kind het beiden prettig vinden? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Deze workshop wordt regelmatig gegeven: De workshop wordt begeleid door een consulent van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). De workshop is een onderdeel van de Triple P-methode die staat voor Positief Pedagogisch Programma. Alle medewerkers van het CJG zijn op diverse niveaus getraind in deze methodiek.

VerbergenInformatie
19.30 uur
Gratis na aanmelding via website www.hetCJG.nl
VerbergenCentrum voor Jeugd en Gezin, Het CJG
Centrum voor Jeugd en Gezin
Centrum voor Jeugd en Gezin, Het CJG
Vogelsbleek 10
6001 BE Weert
Nederland
088-0105900