Zoek op term

Wunderkammer mit Kunstkabinett

za. 14 sep. 2013 tot zo. 15 sep. 2013 (afgelopen)

Wunderkammer mit Kunstkabinett

Het nieuwe kunstkabinet van Jack Vreeke: ’Wunderkammer mit Kunstkabinett’. Het is een omgebouwde betonmal op poten van een vleugelpiano met bronzen wieltjes, ingericht met fotomontages, borduurwerk, wassen en keramische beelden, verborgen of gecamoufleerd, een zelfportret al Bacchus, schelpen, conversatieeenden, antieke ornamenten, schilderijen, reproducties en assemblages met echte cliché’s. Eromheen hangen mooie meisjestekeningen uit 1947 en ander oogstrelend werk onder het motto: “Oh, hoe fraai en zinnenstrelend, doch hoe melig en vervelend.” Kortom de ultieme Kunst & Kitsch-beleving. Speciaal voor de Nationale Monumentendagen op 14 en 15 september sluit de Kunsthal Weert hiermee aan bij het thema ‘Macht en Pracht’...

VerbergenInformatie
12.00-18.00 ur
gratis toegang
Verbergenkunsthal weert
Kunsthal weert
kunsthal weert
IJzerenmanweg 5k
6006 TA Weert
Nederland
0495-533988