Zoek op term

Zomer Hei-j Feest

za. 6 jul. 2013 tot ma. 8 jul. 2013 (afgelopen)

Zomer Hei-j Feest

Zomer Hei-j feest in Altweerterheide zorgt ook dit jaar weer voor een feestelijk en spectaculair programma. Tevens kermis in het dorp.

Voor het eerst dit jaar in Altweerterheide: de Daring Dantes met hun wervelende stuntshow. Op zondagmiddag 7 juli vanaf vijf uur zullen de stuntmannen in een show van twee maal een half uur de meest gevaarlijke capriolen uithalen. Ze springen op en van rijdende auto’s en doen diverse auto- en motorcrashes in de lucht en door het vuur.

In de show van de Daring Dantes worden veel stunts van film en televisie exact nagedaan voor een live publiek. Zij richten zich niet alleen op het ’ruige motor- en autowerk’, maar willen juist voor een breder publiek een spectaculaire show maken. Jong en oud, mannen en vrouwen, iedereen moet zich kunnen vermaken tijdens de show.” Aldus de teamleider van het team “Daarom wordt gewerkt met mooie effecten en zit het programma vol grappen. Zodat er naast de spanning ook regelmatig wat te lachen valt.”

Stuntteam Daring Dantes is het grootste professionele stuntteam van Nederland. Naast de vele shows die zij jaarlijks op vele evenementen door Nederland en België geven zijn zij ook vaste gast op grote internationale festivals in onder andere Moskou, Oman, Singapore, en Indonesië. Op deze festivals, waar zij ook andere internationale collega’s aan het werk zien, doen zij regelmatig nieuwe ideeën op die vervolgens weer in de show verwerkt worden. Daardoor is de stuntshow van Daring Dantes altijd net iets vernieuwender en anders dan die van andere teams. In de pauze van deze show, rond de klok van zes uur, is er wederom een optreden van Big Benny. Over deze entertainer hoeft in onze regio eigenlijk niet veel meer gezegd te worden. Waar hij komt, barst het feest los.

Ook op de andere dagen van het ZomerHei-jFeest is er van alles te doen voor klein en groot.

Zaterdag 6 juli wordt het ZomerHei-jFeest om 15 uur opnieuw feestelijk geopend met een ballonnenwedstrijd voor de kinderen. Daarna kunnen de kinderen onder begeleiding van de leiders van KVW meedoen met het ‘Book of records’. De kinderen kunnen op meerdere wijzen laten zien wat ze in huis hebben, nieuwe records vestigen die vervolgens nog eens breken. Ook kinderen van ‘buiten de Hei-j’ zijn hier welkom! Voor de winnaars zijn er natuurlijk leuke prijzen. Vanaf zeven uur zorg DJ Danny voor muziek en een gezellige sfeer. Er is een grote tent, met plaats voor heel veel mensen!

Zondag 7 juli is er om 11u een Heilige Mis op de kermis. Aansluitend, rond 12 uur, kunnen de dorpsbewoners aanschuiven voor een gezamenlijke brunch. Vanaf vijf uur gaat het feest dus weer verder met de spectaculaire stuntshow van de Daring Dantes, met in de pauze muziek en plezier met Big Benny. Het feest gaat daarna verder met muziek van DJ Danny.

Maandag 8 juli zorgt het dansorkest de Belgische Tiroler vanaf half acht voor een gevarieerde en gezellige avond met Nederlandse, Engelse, Franse, Spaanse, Italiaanse, Duitse nummers in alle mogelijke stijlen: Latin - Rock’n Roll - Blues - Pop - Hip Hop - Techno - Wals - Tango. … Voor elk wat wils. Sfeer gegarandeerd.

Natuurlijk draait de kermis het hele weekend volop en is er meer dan voldoende te eten en te drinken.

De toegang tot het ZomerHei-jFeest is wederom GRATIS!

U hoeft geen entree te betalen, ook niet op zondag voor de grootse stuntshow of voor Big Benny!

 

 

VerbergenInformatie
zaterdag vanaf 15.00 uur
zondag vanaf 11.00 uur
maandag vanaf 19.30 uur
gratis
VerbergenAltweerterheide Centrum
Altweerterheide Centrum
Bocholterweg 136
6006 TP Weert
Nederland