Zoek op term

Zomerweekendfeest Buurtvereniging Fatima

vr. 9 aug. 2013 tot zo. 11 aug. 2013 (afgelopen)

Zomerweekendfeest Buurtvereniging Fatima

Tijdens het jaarlijks Zomerweekendfeest op 9, 10 en 11 augustus a.s. wordt dit jaar het 30-jarig jubileum gevierd van Buurtvereniging Fatima.
De locatie van dit feest is in de grote feesttent op het voetbalveld aan het Patersveld (nabij de Aaron de Winterstraat).
Op vrijdag 9 augustus wordt er vanaf 17.30 uur een Darttoernooi georganiseerd voor alle inwoners van de wijk Fatima.
Voor de kinderen is er op zaterdag 10 augustus vanaf 13.00 uur een sport- en spellenmiddag en op zondagmiddag 11 augustus, eveneens vanaf 13.00 uur, een speurtocht door de wijk.

De zaterdagavond en zondagmiddag zijn toegankelijk voor iedereen en bovenal gevuld met muziek en hilariteit. We hebben voor zaterdagavond 10 augustus enkele Weerter topartiesten weten te strikken, nl. het duo Ed & Frans (bekend als Boonte Aovundj-artiesten van de Rogstaekers) alsmede het duo Joerik & Harry (van Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes).
Beide duo's weten de tent op z'n kop te zetten door mensen volop te amuseren met humor en leuke liedjes. Door hun optreden, beladen met flauwekul en lompigheid, wordt de sfeer alom bepaald. U kunt rekenen op een hoge fun-factor deze avond.
De optredens van deze artiesten worden omlijst door gevarieerde muziek van drive-in show "Stepp Showservice".

Zondagmiddag 11 augustus is geheel in Duitse sfeer met pullen bier und natürlich bratwurst. Vanaf 15.00 uur zal het trio Cheers zorgen voor een gezellige, muzikale middag. Deze band heeft een zeer breed repertoire en zal u entertainen met muziek van de Top-40,Top-100, disco, rock&roll, etc. en uiteraard Duitse schlagers. Tevens is er een gastoptreden van de bekende Weerter zanger Patrick Hendrikx.

Noteer alvast het weekend van 9 t/m 11 augustus in uw agenda, dit wordt volop genieten!

Entree is gratis

VerbergenInformatie
vrijdag vanaf 17.30 uur
zaterdag vanaf 13.00 uur
zondag vanaf 13.00 uur
gratis
VerbergenBuurtvereniging Fatima Feesttent
R. Hawinkel
Buurtvereniging Fatima Feesttent
Patersveld
6001 TK Weert
Nederland
06-53197283