Zoek op term

Zwemsportdag voor mensen met een beperking

za. 12 apr. 2014 (afgelopen)

Zwemsportdag voor mensen met een beperking

Een kleine 250 deelnemers deden vandaag mee met de Zwemsportdag voor mensen met een beperking in zwembad De IJzeren Man in Weert. "Ik trap heel hard, maar kom geen centimeter vooruit, " schaterlachte een deelnemer.

Burgemeester Jos Heijmans opende deze sportieve en gezellige dag voor mensen met een beperking in zwembad De IJzeren Man in Weert. 's Middag reikte wethouder Harrie Litjens de medailles uit aan de winnaars. Er waren verschillende zwemsportactiviteiten, zoals Aquazumba, Aquaspinning, IJzeren wedstrijd, IJzeren estafette, snorkelen en een glijbaanrace. De dag werd afgesloten met discozwemmen en een optreden van de bekende artiest Dieter Koblenz.

Na de prijsuitreiking van de Zwemsportdag reikte Cindy Denessen-Bastiaans met trots het eerste exemplaar van de Stadskrant uit aan wethouder Harrie Litjens. Onder de aanwezigen was ook de 93-jarige Ab Denessen, die ooit zelf bedrijfsleider van de Weerter zwembaden was.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4277","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"480","typeof":"foaf:Image","width":"351"}}]]

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis, vooraf aanmelden verplicht
VerbergenIk kan Sporten
Zwembad de IJzeren Man
Ik kan Sporten
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Nederland
0495-537170