Zoek op term

KICK-OFF

vr. 24 mei. 2024 

KICK-OFF

FC Oda viert haar 80-jarig jubileum met een groot feestweekend

FC Oda, de voetbalclub gelegen op Boshoven werd op 30 mei 1944 opgericht en nu, 80 jaar later viert het haar jubileum met twee dagen groot feest. Het jubileumweekend, dat plaatsvindt op 24 en 25 mei, zal van start gaan met een knallend muziekevenement genaamd 'Kick-Off'!

Het hoogtepunt van de avond zal een optreden zijn van niemand minder dan ChildsPlay, vergezeld door een selectie van lokale dj's, waaronder Paul Gouda, MysteryBeats, La Boutique, Vladi en Stan Smeets. Wij adviseren alle feestgangers om op tijd aanwezig te zijn en zich klaar te maken voor een avond vol entertainment. Want wat is nou een betere manier om het weekend in te luiden?

Het sportpark zal worden omgetoverd tot een klein festivalterrein, voorzien van een grote tent met alle nodige faciliteiten, waaronder eetkraampjes en een bewaakte garderobe.

Kaarten voor 'Kick-Off' zijn nu verkrijgbaar voor slechts €15 per stuk via https://eventix.shop/nqqxgcsw. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal beschikbare kaarten.

FC Oda kijkt er enorm naar uit om alle feestgangers te verwelkomen op 'Kick-Off' om samen een onvergetelijke start van het jubileumweekend te beleven!

VerbergenInformatie
15 euro
VerbergenFC Oda
Sportpark de Bosakker
FC Oda
Vrakkerveld 5
6002AZ Weert
Nederland
0495 - 535850