Zoek op term

Bed en Mikske

Bed en Mikske

Bed en Breakfast “Bed & Mikske”, ligt in een rustige buurt op loopafstand van het centrum en NS station van Weert. De Bed en Breakfast betreft een vrijstaand woonhuis met tuin, oprit en terras. Bed & Mikske heeft  een sfeervolle ontbijtruimte,  bij mooi weer kan ontbeten worden op het terras.

De stad Weert, ”de Poort van Limburg”, is omgeven door prachtige natuurgebieden. Niet voor niets is Weert onlangs ook uitgeroepen tot “Groenste regio van de wereld”. Op de grens van Belgisch en Nederlands Limburg en Noord Brabant ligt Kempen-Broek,een groot eigenzinnig landschap dat zich niet aan grenzen stoort.

Weert ligt op de grens van Limburg,  Noord-Brabant en België. Duitsland ligt op een steenworp afstand. Thorn, Nationaal Park de Groote Peel, Maaseik, Maastricht en Eindhoven liggen binnen handbereik. Weert is een levendige stad met veel activiteiten en een top-100-monument, de St. Martinuskerk.

Bed en Breakfast Bed & Mikske wil de bezoekers aan de stad Weert graag laten meegenieten van zijn cultuur, tradities en folklore.
Veel wandel-, mountainbike-, ruiter- en fietsroutes met knooppunten door de bossen zijn bij VVV  Weert en ook bij Bed en Breakfast Bed & Mikske verkrijgbaar.
Ook is Bed & Mikske aangesloten bij de VVV.

VerbergenLocatie- en contactgegevens
Bed en Mikske
Phily Raemaekers
St. Antoniusstraat 12
6001 BZ Weert
+31 495 53 32 18
+31 6 102 66 563