Zoek op term

Restaurant "De Wildenberg" Goudreinet

Restaurant "De Wildenberg" Goudreinet

De Wildenberg Goudreinet Weert is een van de vier Goudreinet vestigingen in Nederland. Alle vier sluiten ze qua sfeer, bediening en menu goed op elkaar aan. Wat de restaurants verder gemeen hebben, is de gunstige ligging aan een aantal belangrijke snelwegen. Het zijn stuk voor stuk locaties waar veel weggebruikers en dagjesmensen een ontspannen stop maken voor een 'hapje en een drankje'.

Afwisselende kaart: Onze goede en betaalbare kaart biedt voor ieder wat wils. Als u uit eten gaat, maar ook voor de zakenman, beroepschauffeur, fietser, of wandelaar. Bij goed weer is het prima vertoeven op het ruime terras. En uw auto, bus, of vrachtwagen kunt u altijd makkelijk parkeren. Wij bieden u gratis WIFI.

Roken en niet-roken: gewoon gastvrij: Ons restaurant is geheel rookvrij. Op het terras buiten mag er nog gerookt worden en van maandag t/m donderdag is er een aparte rookruimte met TV.

Voorbereid op iedereen: Hebt u extra wensen, volgt u een dieet, of wilt u een rustig hoekje? Laat het ons dan weten. Het terras, restaurant en de sanitaire voorzieningen zijn uiteraard rolstoelvriendelijk ingericht. Wij bieden verder speciale menu's voor senioren, vegetariërs en kinderen.

VerbergenLocatie- en contactgegevens
Restaurant "De Wildenberg" Goudreinet
Eindhovenseweg 101
6002 TB Weert
+31 495 57 41 70