Zoek op term

StadsHotel Weert

StadsHotel Weert

In het StadsHotel in hartje Weert krijg je geen traditionele hotelervaring. Een verblijf hier voelt alsof je op een bijzondere locatie bij vrienden logeert: klein, intiem, huiselijk en gezellig. Het StadsHotel Weert gunt haar gasten de meest ultieme beleving. Johan en Sandra Heijnen stellen alles in het werk om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

De hotelkamers zijn stuk voor stuk uniek. In het boutique hotel is geen enkele kamer hetzelfde. Allemaal hebben ze een eigen sfeer en alle ruimtes zijn met oog voor detail ingericht. Een fijne badkamer, lekker bed, mooi terrasje of tuintje en soms een keukentje zorgen voor een heerlijk verblijf waarbij het je aan niets ontbreekt. De kamers zijn voor zowel privé als ook voor zakelijk gebruik, voor een nacht, weekend maar ook een langere periode geschikt.

Het StadsHotel heeft een supercentrale ligging, middenin de oude binnenstad van Weert aan de Markt met zijn horecaplein, naast het museumW en tegenover de monumentale laatgotisch hallenkerk de Sint-Martinuskerk.