Zoek op term

Nieuw Vosseven Pannenkoeken en meer

Nieuw Vosseven Pannenkoeken en meer

Bij deze stellen wij ons graag even voor; Maikel van de Meerakker zorgt voor het overheerlijke eten en Michelle Lemmens zorgt voor een vriendelijke en gastvrije ontvangst. Uiteraard doen wij dit niet alleen en worden wij ondersteund door een jong en enthousiast team (die heel blie kiekt!)

Ons restaurant is gelegen in de bosrijke omgeving van Stramproy met uitzicht over een prachtig ven midden in het natuurgebied Kempen-Broek. Tevens is Nieuw Vosseven het start- en eindpunt van diverse wandelroutes, dus als u lekker met de hond gaat wandelen is deze ook van harte welkom in ons restaurant. Aan de fietsers is ook gedacht, voldoende stalplaats, reparatiekist en diverse oplaadpunten voor de elektrische fietsers onder ons. Ruiters kunnen hun paard stallen aan de speciale stalplaats gelegen voor het terras.

In ons restaurant heerst een warme en gezellige sfeer. Er bevindt zich voor de kinderen binnen een uitgebreide speelhoek en buiten is ruimte genoeg om te ravotten.

Onze menukaart is zeer uitgebreid met onder andere pannenkoeken, verse soepen, luxe broodjes, salades en natuurlijk overheerlijke spareribs en biefstuk.

Voor een kop koffie met gebak bent u bij ons ook aan het juiste adres, onze huisgemaakte bienenstich is al zeer bekend in de omgeving.

Kortom; voor de allerkleinsten, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s; voor ieder is er wat wils.
Wij hopen u graag te verwelkomen in ons restaurant.

Bèsse hie, kiekse blie!

VerbergenLocatie- en contactgegevens
Nieuw Vosseven Pannenkoeken en meer
Lochtstraat 28
6039 RV Stramproy
+31 495 56 11 14