Zoek op term

Fletcher hotel en restaurant

Fletcher hotel en restaurant

In het bruisende centrum van de Limburgse stad Weert vind je Fletcher Hotel-Restaurant Weert. Vanwege de centrale ligging is dit hotel uitermate geschikt voor een gezellig weekendje weg. Het hotel is gevestigd in het centrum van Weert en ligt op slechts twee minuten afstand van het treinstation. In het restaurant kun je heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Het hotel heeft mooie, ruime en comfortabele hotelkamers, die je na een actieve dag onder andere een heerlijke nachtrust bieden.

Fletcher Hotel-Restaurant Weert staat garant voor een onbezorgd verblijf tijdens een gezellig weekendje weg. Het mooie hotel beschikt over 69 comfortabele hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. In het sfeervolle restaurant kun je genieten van seizoensgebonden gerechten die door de keukenbrigade bereid worden.

Ook voor zakelijke doeleinden kun je hier terecht. Het hotel beschikt over drie multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot maximaal 350 personen. Meerdaagse vergaderarrangementen kunnen op specifieke behoeften worden afgestemd.

VerbergenLocatie- en contactgegevens
Fletcher Hotel Weert
Driesveldlaan 99
6001 KC Weert 
+31 495 53 96 55