Zoek op term

Bufkes

Bufkes

Bufkes … gastvrij én gastronomisch

Ons geheim? Simpel. Wij houden van onze gasten. Van het verwennen en op verantwoorde wijze zorgen voor een lekker broodje. Daarom zijn we niet alleen Limburgs gastvrij, maar doen we ook aan ‘gastronomie’; de kunst van smaak en proeven.

Voor ons is een ‘Bufke’ – wat in Belgisch-Limburgs ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’ betekent -, dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Onze Bufkes zijn al sinds 1996 een combi van de allerbeste kwaliteiten. Verse ambachtelijk bereide broodjes, zeer rijkelijk belegd met smakelijke, verse en eerlijke ingrediënten, gebaseerd op traditionele recepten. Meestal in eigen huis en zonder uitzondering met zorg, liefde en ouderwets vakmanschap bereid, speciaal voor jou!

Die filosofie maakt onze broodjes, warm of koud, uniek. Toppers als het broodje Werrem Sjink - ter plekke vers van het mes gesneden -, en de Limburger zijn inmiddels wereldberoemd in Nederland en qua smaak en ruime hoeveelheid beleg absoluut niet te vergelijken met de producten van anderen.
Naast onze warme of koude broodjes kunt u bij Bufkes ook genieten van huisgemaakte maaltijdsoepen, frisse salades, verrassende menu’s, koude en warme dranken, verse sappen, zoetwaren en grillproducten.

Maar hé, denk nu niet dat we vanwege ons succes stil zitten! Want onze gastronomische aard zorgt er ook voor dat we constant blijven zoeken naar nieuwe smaken en combinaties. Zodat onze Bufkes je altijd weer blijven verrassen. Wij doen niet aan trends, wij doen aan Bufkes!

Warm of koud, jong en oud, het blijft puur en betaalbaar genieten bij Bufkes. Laat je verwelkomen met een warme glimlach.
Je ziet wel, bij Bufkes houden we van onze gasten. En daarom kom je terug …

Bufkes
Dé Lekkerste Broodjes

VerbergenLocatie- en contactgegevens
Bufkes
Muntpassage 36
6001 GM Weert
+31 495 52 07 42