Zoek op term

Mykonos Grieks restaurant

Mykonos Grieks restaurant

Ruim 25 jaar geleden werd ons restaurant geopend door de Griek Zakis Kokkas aan de Oude Schut in Weert. Een knus, sfeervol ingericht restaurant, uiteraard op zijn Grieks met veel groen en beelden, plus een heerlijke mediterrane keuken. Restaurant Mykonos is alweer sinds jaren in handen van Zakis' oudste zoon Wayos. Hij wordt nog steeds bijgestaan door zijn moeder Stella, die nog altijd de originele familierecepten bereidt.

Ons restaurant wordt door onze gasten vooral geprezen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de zogenaamde x-factor. Bovendien werken we met veel Nederlandse jonge mensen in de bediening die restaurant Mykonos levendig en bij de tijd houdt en in de keuken uitsluitend met Grieks personeel, die onder leiding van Stella de lekkerste gerechten bereiden.

Verder organiseren we regelmatig speciale avonden met live entertainment. Hoewel het een grote zaak is, met ongeveer 200 zitplaatsen, hebben door de uitgekiende indeling alle tafels voldoende privacy. En de gehele entourage geeft onze gasten een huis vakantiegevoel. Het is een kindvriendelijk restaurant met een heel ongedwongen sfeer, waar mensen nog echt komen om zich te amuseren. Men is er gezellig thuis.

Restaurant Mykonos weet al jaren een plaats in de top 3 van Griekse restaurants in Nederland te handhaven.