Zoek op term

RICK (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie)

RICK (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie)

Het Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie is hét centrum voor alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. RICK gelooft in kunst en cultuur en wil jou inspireren om dit ook te doen!

RICK wil zoveel mogelijk groepen inspireren: particulieren, amateurverenigingen, harmonieën, fanfares, bedrijven, onderwijs- en welzijnsinstellingen. Of je nu kennis wil maken met kunst en cultuur of hier al een passie voor hebt, bij RICK ben je aan het juiste adres!

Beginners en gevorderden kunnen bij RICK actief met kunst en cultuur aan de slag. Wij bieden een ruim aanbod van cursussen van verschillende niveaus op het gebied van muziek, dans, theater, taal en beeldende- en audiovisuele kunst. Elke dag staan meer dan honderd professionele docenten voor je klaar!

Wil je je liever op een andere wijze door kunst en cultuur laten inspireren? Ook dan kun je bij RICK terecht. Wij organiseren concerten, voorstellingen en exposities in bijna alle kunstdisciplines. Daarnaast kun je bij Bonnefanten Kunstuitleen RICK voor een lage prijs kunst huren.

RICK staat midden in de samenleving en verbindt mensen met kunst en cultuur. Zo organiseert RICK projecten en workshops voor kinderen en jongeren in het onderwijs en werkt zij samen met amateurverenigingen en individuele cultuurmakers om hen nieuwe perspectieven en mogelijkheden te bieden. Tot slot kunnen particulieren en bedrijven bij RICK terecht voor de organisatie van bijzondere groepsactiviteiten - zoals een teambuilding of personeelsdag - of voor het leveren van een origineel, kunstzinnig cadeau.

VerbergenLocatie- en contactgegevens
RICK (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie)
Beekstraat 27
6001 GG Weert
+31 495 53 39 54