Zoek op term

Fletcher-Hotel restaurant

Fletcher-Hotel restaurant

Welkom bij Fletcher-Hotel restaurant in het zuiden van Nederland.

Ons charmante 4-sterren hotel ligt in het centrum van Weert, de grootste stad in centraal Limburg en het is een perfecte plek voor een weekendje weg, een vakantie of een zakenreis, vergadering of evenement. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad op slechts 3 minuten loopafstand van het station en om de hoek ligt het winkelcentrum, restaurants en cafés. Ontdek ook de 16 eeuwse Sint-Martinuskerk of Boshoven, een oud dorp dat nu deel uitmaakt van Weert. Probeer voor familierecreatie het park en subtropisch zwembad De IJzeren Man, op 10 minuten van het hotel met de bus of auto.

Er is ook genoeg te genieten in de omgeving van Weert ook wel bekend als "Het land van Antje" vanwege haar prachtige natuur met veel oude boerderijen en molens. Wandelen en fietsen zijn ideale manieren om een bezoek te brengen aan deze rustige omgeving en voor natuurliefhebbers is het Laurabos of het Nationaal Park de Groote Peel een prachtige bestemming.

Wij serveren de lunch en het diner in onze bar of u kunt gebruik maken van het naast ons gelegen wokrestaurant. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in het restaurant. Op zaterdag en zondag is er geen lunch, op zondag is er geen diner.

De Brasserie-Bar

Onze gezellige brasserie/bar is dagelijks open, behalve op zondag. Wij serveren seizoensgebonden menu's, verschillende soorten koffie, warme en koude snacks en zowel alcoholische als alcoholvrije dranken. De lunch wordt 's middags van 12:00u tot 14:00u geserveerd en het diner van 17:30 tot 21:30.

In de zomer kunt u buiten op het terras zitten en genieten van de zonsondergang onder het genot van een glas wijn.

VerbergenLocatie- en contactgegevens
Fletcher-Hotel en restaurant
Driesveldlaan 99
6001 KC Weert
+31 495 53 96 55